ARTMSTRS

Artmstrs is under construction and will be up MAY 1th stay tuned !!

Door de geschiedenis heen hebben getalenteerde beeldend kunstenaars vaak geworsteld met de uitdaging om gezien en erkend te worden voor hun werk. Ondanks het feit dat kunst een fundamenteel aspect is van de menselijke cultuur en samenleving, zijn veel kunstenaars onzichtbaar en ondergewaardeerd.

Wat zijn de gevolgen van deze onzichtbaarheid voor beeldend kunstenaars?

1 Ten eerste kan het voor kunstenaars een uitdaging zijn om hun creatieve praktijk in stand te houden en van hun werk te leven. 

2 Met beperkte mogelijkheden voor bekendheid of erkenning, worstelen veel kunstenaars om voet aan de grond te krijgen of om zichzelf door te ontwikkelen. 

3 En worden kunstenaars gedwongen andere banen aan te nemen of zijn afhankelijk van externe financieringsbronnen om hun kunst te ondersteunen.

Met als direct gevolg dat kunstliefhebbers en verzamelaars zeer interessante en waardevolle kunst waarschijnlijk nooit te zien zullen krijgen of kunnen aanschaffen.

Het is dus essentieel deze kunstenaars online zichtbaar te maken en de wereld te laten zien wat er allemaal gebeurt achter de deuren van hun ateliers, verzamelaars mee te nemen in het proces van die creatieve worsteling die uiteindelijk leidt tot de creatie van dat ene mooie kunstwerk.

Dat ene werk dat jou zo ontzettend raakt dat je het gewoon móet hebben!

De beslissing voor die aankoop van dat ene werk ontstaat namelijk precies dáár, waar de emoties en schoonheid die de kunstenaar in zijn werk legt overlappen met de emoties en schoonheid die een verzamelaar ervaart als het werk hem raakt.

Dit maakt dat een kunstaankoop zoveel anders is dan elke andere aankoop. Bij zo’n aankoop ga je als verzamelaar als het ware een verbinding aan met de emotie en schoonheid van het kunstwerk, waarvan je hoopt dat die nog verder groeit en verdieping brengt.

ARTMSTRS haalt de kunstenaars online uit hun ateliers, geeft ze een platform en neemt verzamelaars mee in het proces dat de kunstenaars doorlopen tijdens het creëren van hun kunst en maakt ze zo vertrouwd met de werkwijze en het werk van de kunstenaars.

Vanuit deze filosofie werkt ARTMSTRS als online galerie samen met kunstenaars aan het zichtbaar maken van kunstenaars door te zoeken naar raakvlakken en zo de groep geïnteresseerde verzamelaars aan kunstenaars te binden en daarmee aan hun kunst. 

Door het genereren van een regelmatige stroom van inkomsten, kan de kunstenaar doen wat hij moet doen, kunstliefhebbers en verzamelaars raken met zijn werk. 

Als een aankoop gepaard gaat met een enorme emotie, is dit voor een kunstenaar het allergrootste compliment en dan weet de kunstenaar dat het werk door de juiste mensen is aangekocht.

Dus kijk op WWW.ARTMSTRS.COM, volg ons, like ons en geniet van alle kunst en koop jouw kunstwerken direct van jouw favoriete kunstenaars.