fbpxOPEN CALL


voor alle getalenteerde Soester en Soesterbergse semi- en professionele kunstenaars

An Artists Journey to Thriving Online Empowering Artists in Their Digital Presence

Wat is ARTMSTRS precies?

Artmstrs is een volledig geautomatiseerde online gallery, opgezet door kunstenaars, voor kunstenaars en is dé plek waar getalenteerde beeldend kunstenaars hun kunstwerken kunnen verkopen aan een wereldwijd publiek. Het is een platform dat hen niet alleen ondersteunt en zichtbaar maakt, waardoor ze de erkenning krijgen die ze verdienen maar ook kunstenaars begeleidt met het opzetten van hun profiel het schrijven van een biografie en artist statement het (laten) maken van professionele foto's van zowel hun kunst als van de kunstenaar zelf.

ARTMSTRS haalt de kunstenaars online uit hun ateliers, geeft ze een platform en neemt collectors mee in het proces dat de kunstenaars doorlopen tijdens het creëren van hun kunst en maakt ze zo vertrouwd met de werkwijze en het werk van de kunstenaars

Hoe werkt het?

Na de ontvangst van jouw aanmelding, wordt jouw werk beoordeeld door ervaren, professionele curatoren . Als jouw werk voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen van ARTMSTRS dan neemt het ARTMSTRS supportteam contact met je op voor een persoonlijke afspraak om te kijken hoe ze jou kunnen ondersteunen in het maken van een professioneel kunstenaars profiel.

Helping Artists Building Online Careers

10 FAQ's

 • Wat doet ARTMSTRS?
  Artmstrs is een online galerie voor kunstenaars.  We brengen kunstenaars online in contact met potentiële klanten en stellen hen in staat hun kunst te presenteren te stellen en te verkopen.
 • Hoe kan ik me aanmelden als kunstenaar op ARTMSTRS?
  Om je aan te melden als kunstenaar op Artmstrs, klik je eenvoudig op de knop "klik hier om je aan te melden". Vul de vereiste informatie in en maak je kunstenaarsprofiel aan.
  Maak je geen zorgen als je niet direct alles volledig kan invullen.
 • Kan ik in ook deelnemen als ik niet uit Soest of Soesterberg kom?
  Ja absoluut, omdat dit een Soester alternatief is krijgen de kunstenaars uit Soest en Soesterberg als eerste de kans in te stappen, vanaf half oktober kunnen alle getalenteerde kunstenaars hun werk indienen voor curatie
 • Kan iedereen zijn kunst indienen?
  Talentvolle (semi) professionele kunstenaars kunnen hun kunst indienen, maar alle kunstwerken worden professioneel gecureerd om het professionele niveau van de kunst op ARTMSTRS te behouden.
 • Helpt ARTMSTRS bij het opzetten van mijn account?
  Ons toegewijde team helpt en ondersteunt je bij elke stap, zodat jij kunt doen waar je het beste in bent... prachtige kunst creëren.
 • Hoe kom ik aan professionele foto's van mijn kunst?
  Een succesvolle presentatie van jouw kunst begint met professionele foto's. Bij ARTMSTRS begrijpen we de waarde hiervan. Ons artist supportteam staat klaar om je te helpen. Breng jouw kunst tot leven en vraag nu om ondersteuning! Samen creëren we een onvergetelijke visuele ervaring.
 • Zijn er beperkingen op het type kunstwerk dat ik op ARTMSTRS kan verkopen?
  Artmstrs verwelkomt alle vormen van kunst, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken, foto's, digitale kunst en meer. We behouden ons echter het recht voor om elke kunst die onze communityrichtlijnen schendt niet te accepteren
 • Kan ik zowel originele kunstwerken als afdrukken verkopen op ARTMSTRS?
  Ja, je kunt zowel originele kunstwerken als prints verkopen op Artmstrs. Bij het maken van je aanbiedingen kun je aangeven of het kunstwerk origineel is of een afdruk.
 • Kan ik mijn kunstwerken internationaal verkopen op ARTMSTRS?
  Ja, Artmstrs ondersteunt en motiveert kunstenaars juist hun kunstwerken internationaal te verkopen, een internationale markt is tenslotte groter dan die in Nederland.
 • Hoe zorgtARTMSTRS voor de veiligheid van transacties tussen kunstenaars en kopers?
  Artmstrs neemt verschillende maatregelen om de veiligheid van transacties op het platform te waarborgen. We gebruiken veilige betalingsgateways, controleren de gebruikersinformatie. Kortom, de kunstkoper heeft de garantie dat zijn aankoop daadwerkelijk aankomt en de kunstenaar heeft de garantie van betaling.
 • Is deelname aan ARTMSTRS gratis?
  Alle deelnemende kunstenaars leggen maandelijks een klein bedrag in, hiervan worden de kosten van het platform én de marketing betaald. Er zijn drie opties zodat het voor vrijwel elke kunstenaar financieel mogelijk is mee te doen.
 • Kan ik in aanmerking komen voor subdsidie?
  Ja, voor elke deelnemende Soester en Soesterbergse kunstenaar is er €10,- per maand beschikbaar met een maximum periode van 5 jaar. (de voorwaarden worden voorafgaande aan deelname duidelijk gecommuniceerd)

De website WWW.ARTMSTRS.COM gaat half oktober live

Heb je nog vragen na het lezen van al deze informatie stuur dan gerust een email naar ARTISTS SUPPORT TEAM  Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.